HC Tallinna noorte treeninggruppide täpne info hooajaks 2017/18

september 10, 2017

HC Tallinna kõikide noorte treeninggruppide ajad, treenerid ning muu info hooajaks 2017/18 on selgunud.

Klubil on üle 30 treeninggrupi Tallinnas ning lähivaldades. Gruppide täpne info on kodulehe avalehel – NOORTEGRUPID – vali grupp piirkonna järgi.

VÄÄRTUSED
Lisaks sportlikule eluviisile soovime oma lastele eluteele kaasa anda HC Tallinna põhiväärtused – positiivsus, sõbralikkus, julgus, ausus ja viisakus.

TOIMIVATESSE GRUPPIDESSE VAID MÕNED VABAD KOHAD
Juba aasta või rohkem tegutsenud gruppidesse on olenevalt grupist üksikud vabad kohad. Kindlasti tasub enne konsulteerida grupi treeneriga telefoni teel või minna kohale, et täpsem pilt peale esimest trenni ette saada, et milline grupp võiks olla seni mitte käsipalliga tegelenud lapsele alustamiseks parimaks variandiks.

UUED GRUPID 1.-2. KLASSI LASTELE
Uued 1.-2. klassi poiste või tüdrukute grupid oleme avanud sel sügisel Kalamajas (1.-2. klass poisid), Kadriorus (poisid 1.-2. klass), Mustamäel (poisid 1.-2. klass), Peetris (poisid 1.-2. klass), Pelgulinnas (tüdrukud 1.-2. klass), Tondil (tüdrukud 1.-2. klass) ja Õismäel (nii poisid kui tüdrukud 1.-2. klass). Kõik on julgelt treeningule oodatud – esimese kuu treeningud uutele lastele prooviperioodiks tasuta.

TREENINGRUPIST VÕISTLUSGRUPIKS
Alates septembrist 2017 muutusid kõik noorte grupid võistlusgruppideks olenevalt laste võistkonna tasemest või alustamise ajast. Intervalliga korra kuus hakkavad toimuma sõprusmängud käsipallis klubi teiste võistkondadega ja edasijõudnutel juba ametlikud riiklikud võistlused. Võistlustel käimisega tekib gruppidel tihedam omavaheline suhtlus ka väljapool treeningut, paraneb grupi ühtsustunne ning omavaheline koostöö.

LAPSEVANEMATEST VABATAHTLIKUD GRUPPIDELE ABIJÕUKS
Sellest hooajast lisame iga grupi peatreeneri juurde ka paar lapsevanemat, kes hakkavad aitama treenerit regulaarselt grupisisesed vabaajaürituste ning linnalaagrite korraldamisel, et grupi meeskonnavaim läheks veelgi tugevamaks.

TREENINGUTE KESTVUS
Treeningud kestavad kuni 15. juunini ning 16.-19. juunini osaleme Stockholmis toimuval turniiril Eken Cup. Juulis-augustis on kõikidele lastele soovituslik ka suvelaager ning uue hooaja treeningud algavad 15. augustil.

LIIKMEMAKS
Noortegruppide liikmemaks on sarnaselt eelmisele hooajale 35 EUR/kuus (3 x treenivatele gruppidele) ja 42 EUR (4 x nädalas treenivatele gruppidele). Välja arvatud Merivälja grupid, kus sellel nädalal paneme hinnad paika, kuna kool küsib laste treeningute eest 100% täisüüri. Liikmemaksust 20% saavad lapsevanemad tuludeklaratsooniga riigilt tagasi. Lapsel on võimalik saada -50% soodustus või täielik soodustus. Vaata täpselt infot – https://hctallinn.ee/info/oppemaksu-info/ . Septembris uute laste vanematele saadetakse arve oktoobris, esimene kuu on prooviperioodiks tasuta. Seni treeningutel osalenud laste septembrikuu arve jõuab e-mailina lähiajal.

REGISTREERIMINE – KÕIKIDELE UUTELE LASTELE ESIMENE KUU TASUTA!
Kõik seni klubisse veel mitte kuulunud laste vanemad peavad enne esimesse treeningule tulemist kohustuslikus korras registreerimast oma lapse siin – https://hctallinn.ee/registreeru-treeningutele/ . Seni treeningutel osalenud lapsevanemad peavad aga kindlasti teatama esimsel võimalusel treenerile sms-iga, et kas nad on sel hooajal ka jätkamas. Täname kui olete treenerile teada andnud.
NB! Lisaks registreerimisele tuleb saata ka enne esimest trenni grupi treenerile sms lapse nime, isikukoodi ning lapsevanema nime ja telefoniga. Tänud ette!

hctallinn.ee

https://hctallinn.ee/wp-content/uploads/2020/06/hc-tallinn-text-logo-text-with-crest.png

MEIE KLUBI

Käsipalliklubi HC Tallinn on alates 2012. aastast pakkunud Tallinnas ja lähiümbruses lastele ning täiskasvanutele võimalust tegeleda käsipalliga.

INSTAGRAM

[bt_bb_instagram gap=”no_gap” number=”9″ columns=”3″ hashtag=”” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”3294319514.8f34d96.b089a3d99be8493eb1e0e0949ab6bc84″ responsive=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” user_id=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” username=”hctallinn” target=”_self” cache=”60″][/bt_bb_instagram]

POPULAARNE